Мъже

img_9398

Момче – Тинейджър – Мъж

Трите фази на всеки човек са разделени във времето, но не и задължително да са се случили или да се случат напълно!

Някои хора не са имали детство, други са имали тежък пубертет с последствия, а някои не са станали още мъже.

Защо е трудна тази трансформация? Защото това е тежък процес на промяна на всичи нива – фисическа, психическа и интелектуална промяна. При някои от хората промяната на някои нива е започнала, на други нива е завършена, а на трети нива не е и започвала!

Затова и обществото и жените казват – няма мъже!

Липсващата казарма, където се осъществявше промяната на момчета в мъже, поне на физическо ниво, липсата на адекватен модел в обществото за изграждане на силни, умни и психически устойчиви хора, давежда до този срив! Срив на усещането, срив отвъртре.

Физика
Интелект
Психика

Ние имаме ясна идея и методика да тренираме и променим стъпка по стъпка вашето Тяло, Психика и Съзнание, за да може при вас да се извърши тази цялостна трансформация, която да ви направи баласирани, силни и центрирани!

160514_ewto_int_1655 master-bagalev6

Каво и как тренираме?

Тялото

Сила
Издържливост
Бързина
Гъвкавост
Ловкост

160514_ewto_int_0284Усещането и Съзнанието

„Здрав Дух в здраво Тяло“ са казали древните гърци, като това е било символ на цялостно развитата личност. Не случайно даже Платон и Аристотел са се занимавали с древното гръцко бойно изкуство, част от тогавашнете олимпиади – Панкратион.

Невидимото, вътрешното, често определя видимото и външното. Това е и връзката на Ин и Ян в нашето тяло, съзнание и усещане.

Затова още от самото начало говорим и развиваме Основните 7 есенциални качества ( Big 7 )

Съзнание
Подвижност
Единство
Баланс
Сетивност
Тайминг
Боен дух
Как и какво ще тренираме заедно?

160514_ewto_int_0774Тренировките се провеждат в наши зали в цялата страна, които са специално наети и оборудвани с всички необходими уреди за тренировки – огледала, круши, щитове, лапи, протектори, настилка, татами, тояги, мечове, щитове, ножове, дълга тояга и дървен манекен. Всеки един е длъжен за закупи екип, с който да тренира, предпазни средства – протектори за ръце, протектори за крака.

Цялата програма е разпределена на 12 степени, като една степен е 3 месеца, или един семестър.

 

Само за една година вие ще можете да промените основно тялото си и рекциите си, а за две години ще можете да се защитавате на едно уникално ново ниво!

Самостоятелни упражнения

Това са задължителните самостоятелни упражнения, които развиват концентрацията, учат ни на основните идеи, техники и движеня, които трябва да бъдат изпълнявани по определен начин.

Упражнения с човек
Програми за двама
Спаринг
Бой на земя
Оръжия
Бой с много хора
Полиция
Специални части
Охранители