Деца

Самоотбрана за деца

Kids WingTsun

Деца

 

Деца

Самоотбрана за Деца

Насилието при Децата е почти ежедневно!

Oт закачките в класната стая, от лошите размемени  думи до сбиванията в училищния двор, от дребни обири на път за вкъщи до опити за отвличане или посегателство.

Ние подготвяме детето да може да реагира адекватно в различни ситуации!

Самоотбраната за Детските групи е за 1 до 4 клас (6 до 9 години), а опорната точка е движение, концентрация и самозащита.

Обездвижването е друг ключов фактор, който става проблем в правилното развитие на децата. Затова и ние предлагаме динамика в движенията при децата, координация, и игри, които да развият основните физически качества!

Вниманието е също кючов фактор и той трябва да се тренира и развива, за да може децата да могат адекватно да учат и да развият мисленето си.

Освобождаване от страха, чрез разиграване на роли

ВингТчун инструкторите разработват ситуации и ги разиграват с децата на групи, като непрекъснато се сменят ролите. Целта е децата да получават богат набор от решенията, но също така и способностите ефективно да ги приложат.

Тренировките също комбинират елементи от бойното изкуство WingTsun, което дава усещане за тялото, ново философско разбиране и сила на духа.

В месечни теми се разясняват понятия като – респект, дисциплина, толерантност или прилежност и се дискутират от всички.

Ние често работим съвместно работа с педагози, медици, психолози и други специалисти, водим курсове в специализирани училища или групи.

Деца

Дипломи и степени при децата

Има 12 ученически степени, които отговарят на първите 4 степени за възрастни. Всяко ученическо ниво има ясна учебна цел. За да вземе една степен детето полага изпит, който има практична част.

Teen WingTsun

Деца

Деца

Самоотбрана за тинейджъри

Стресът, подмятанията, закачките, лошите думи, погледи, бутанията, ударите и насилието са често срещано явление при учениците от всички класове!

Когато хормоните в тинейджърската възраст избухват, когато егото се доказва чрез сила, когато психическото насилие на по заможните и по известните запали искрата на конфликта, огънят на насилието избухва лесно.

Вече не само момчетата създават проблеми, а и много момичета в училище също не остават назад.

Ние ще ви научим да се защитите или да предотвратите създадена ситуация или възникнал проблем в училище или извън него!

Групите ни за ученици са от 5-7 клас 10-12 години, а всички от 8 до 12 клас тренират в групата за големи!

Тялото и контролът на вашите мускули и реакции е важен фактор, затова ние ще ви помогнем да откриете движението на едно друго ниво.

Реакцията е свързана с психиката и с умението да контролираш стреса и страха. Има три нива на всяко упражнение, за да може накрая то да се тества под стрес.

Използване силата на противника е уникално умение, което ще ви даде възможност да победите по-едър и силен човек.

И момичетата и момчетата тренират заедно, за да могат да проиграват различни ситуации.

Деца

Дипломи и степени при тинейджърите

При нас има 12 ученически степени, всяко ниво има ясна програма, която е част от световната организация. Всеки изпит има практична част и минимум часове за покриването и. Изпитите и дипломите важат в целия свят.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial