Ученици

Kids WingTsun - Самоотбрана за Деца

1_12Насилието при Децата е почти ежедневно: от закачките в класната стая, от лошите размемени  думи до сбиванията в училищния двор, от дребни обири на път за вкъщи до опити за отвличане или посегателство.

Ние подготвяме детето да може да реагира адекватно в различни ситуации!

Самоотбраната за Детските групи е за 1 до 4 клас (6 до 9 години), а опорната точка е движение, концентрация и самозащита.

Обездвижването е друг ключов фактор, който става проблем в правилното развитие на децата. Затова и ние предлагаме динамика в движенията при децата, координация, и игри, които да развият основните физически качества!

Вниманието е също кючов фактор и той трябва да се тренира и развива, за да може децата да могат адекватно да учат и да развият мисленето си.

Освобождаване от страха, чрез разиграване на роли

ВингТчун инструкторите разработват ситуации и ги разиграват с децата на групи, като непрекъснато се сменят ролите. Целта е децата да получават богат набор от решенията, но също така и способностите ефективно да ги приложат.

Тренировките също комбинират елементи от бойното изкуство WingTsun, което дава усещане за тялото, ново философско разбиране и сила на духа.

В месечни теми се разясняват понятия като – респект, дисциплина, толерантност или прилежност и се дискутират от всички.

Ние често работим съвместно работа с педагози, медици, психолози и други специалисти, водим курсове в специализирани училища или групи.

26Дипломи и степени при децата

Има 12 ученически степени, които отговарят на първите 4 степени за възрастни. Всяко ученическо ниво има ясна учебна цел. За да вземе една степен детето полага изпит, който има практична част.

Teen WingTsun - Самоотбрана за ученици и тинейджъри

bdf645f2f81a525b123736bc302c80a7Стресът, подмятанията, закачките, лошите думи, погледи, бутанията, ударите и насилието са често срещано явление при учениците от всички класове!

Когато хормоните в тинейджърската възраст избухват, когато егото се доказва чрез сила, когато психическото насилие на по заможните и по известните запали искрата на конфликта, огънят на насилието избухва лесно.

Вече не само момчетата създават проблеми, а и много момичета в училище също не остават назад.

Ние ще ви научим да се защитите или да предотвратите създадена ситуация или възникнал проблем в училище или извън него!

Групите ни за ученици са от 5-7 клас 10-12 години, а всички от 8 до 12 клас тренират в групата за големи!

  • Тялото и контролът на вашите мускули и реакции е важен фактор, затова ние ще ви помогнем да откриете движението на едно друго ниво.
  • Реакцията е свързана с психиката и с умението да контролираш стреса и страха. Има три нива на всяко упражнение, за да може накрая то да се тества под стрес.
  • Използване силата на противника е уникално умение, което ще ви даде възможност да победите по-едър и силен човек.
  • И момичетата и момчетата тренират заедно, за да могат да проиграват различни ситуации.

Дипломи и степени при учениците

При нас има 12 ученически степени, всяко ниво има ясна програма, която е част от световната организация. Всеки изпит има практична част и минимум часове за покриването и. Изпитите и дипломите важат в целия свят.

Ученическите степени при учениците

istock_000014790114xsmallИма 12 ученически степени, които отговарят на първите 4 степени за възрастни. Всяко ученическо ниво има ясна учебна цел. За да вземе една степен детето полага изпит, който има както практична, така и теоретична част.

Когато детето получи и 12-те степени, автоматично преминава при възрастните трениращи.

Тренировките са разпределени на два модула на обучение:

1-4 клас – два пъти седмично по един час

5-7 класа – два пъти седмично по един час