Разтягане и динамичен баланс за млади футболисти в София от месец март 2021

22/03/2021
ФА Арес 2021
ФА Арес е не само един от най-добрите клубове в страната, с поредица от 16 победи в първенството на БФС, но и с най-модерната идея за провеждане на тренировъчно-възстановителен процес.
 
В тази връзка ФА Арес се свърза със Станислав Багалев, 48 г., майстор по бойни изкуства, трениращ от повече от 35 години, учител по Тай Чи, Винг Чун, Ескрима, самоотбрана за деца, мъже и жени, преподавател в различни университети, ръководител на ЕВТО-България, Ян Тай Чи Център София и Ушу клуб София.
 
Помощник треньорът от клуба Мартин Марков, 29 г., който е бивш лекоатлет, състезател, част от националния отбор, завършил специализация Ушу в НСА, пое присърце идеята да работи с децата.
 
Децата от клуба започнаха да посещават два пъти седмично, по един час в понеделник и петък 19.00-20.00 и 20.00-21.00, занимания по динамично разтягане и динамичен балансв залата на ул. Неразделни 8, кв. Лозенец, София.
разтягане футболФА Арес
Това ще спомогне за подобряване на ловкостта, намаляване на контузиите при отразяване на трудни положения, както и баланс при борба за топка в близка дистанция.
 
Вече бяха проведини първите две занимания, където спортистите тренираха с усмивка и общото усещане е много добро.