Деца

Самоотбрана за деца

Kids WingTsun

Деца

 

Деца

Самоотбрана за Деца

Насилието при Децата е почти ежедневно!

Oт закачките в класната стая, от лошите размемени  думи до сбиванията в училищния двор, от дребни обири на път за вкъщи до опити за отвличане или посегателство.

Ние подготвяме детето да може да реагира адекватно в различни ситуации!

Самоотбраната за Детските групи е за 1 до 4 клас (6 до 10 години), а опорната точка е движение, концентрация и самозащита.

Обездвижването е друг ключов фактор, който става проблем в правилното развитие на децата. Затова и ние предлагаме динамика в движенията при децата, координация, и игри, които да развият основните физически качества!

Вниманието е също кючов фактор и той трябва да се тренира и развива, за да може децата да могат адекватно да учат и да развият мисленето си.

Освобождаване от страха, чрез разиграване на роли

ВингТчун инструкторите разработват ситуации и ги разиграват с децата на групи, като непрекъснато се сменят ролите. Целта е децата да получават богат набор от решенията, но също така и способностите ефективно да ги приложат.

Тренировките също комбинират елементи от бойното изкуство WingTsun, което дава усещане за тялото, ново философско разбиране и сила на духа.

В месечни теми се разясняват понятия като – респект, дисциплина, толерантност или прилежност и се дискутират от всички.

Ние често работим съвместно работа с педагози, медици, психолози и други специалисти, водим курсове в специализирани училища или групи.

Деца

Дипломи и степени при децата

Има 12 ученически степени, които отговарят на първите 4 степени за възрастни. Всяко ученическо ниво има ясна учебна цел. За да вземе една степен детето полага изпит, който има практична част.

Посетете нашите Facebook страници:

https://www.facebook.com/KidsTeenWingTsun/

https://www.facebook.com/BulgariaSelfDefence/