ЕВТО-България ВингТчун коледен семинар и изпит и коледно парти 2019

21/12/2019

ВингТчун коледен семинар и изпит и коледно парти 2019

Традиционният коледен семинар в Пловдив бе проведен на 21 декември 2019 година. Присъстваха трениращи от Стара Загора, София и Пловдив.

Първата част на семинара бе изпитна, където майстор Станислав Багалев изпита детайлно учениците на форма Сюнимтау, ЧамКю, основи, координация, едновременност, удари.

 евто-вингтчун-семинаревто-вингтчун-семинар

 След това учениците бяха разпределени по програми и демонстрираха уменията в Блиц Дефенс, Лат Сау, Чи Сау, програми срещу нож и тояга. 

евто-вингтчун-семинар

 

В групата участваха за първи път и ученици от новата група по Тийн ВингТчун, които показаха добри умения само за трите месеца тренировка, откакто съществува групата.

 

 

 Втората част на семинара бе отделена за идеята за структура, баланс, свързаност, за разработването на основните реакции от Лат Сау с Чи Сау елемент. Всички бяха изключително концентрирани в детайла и усещането.

ВингТчун е многопластова система, която дава възможност на тренировка от основата на тялото, структура, усет и баланс, през динамични програми за контрол, сила, техника и стратегия, които дават умения и с самоотбрана и самоконтрол.

Вечерта след семинар бе отделена за коледното парти на залата, която имаше азиатски привкус и азиатски дрес-код.

Музиката беше на макс с професионално озвучение и подбор, масата бе отрупана, усмивките и танците бяха налице, а томболата с подаръци изненада всички, защото всеки подари от сърце нещо на другите.

евто-вингтчун-семинар

Усещането за дух и съобщност бе в основата на вечерта, която изпрати една успешна и динамична тренировъчна година.