Тренировки в нова група за Тийнейджъри, август 2020

19/06/2020

През летния сезон тренировки за тийнейджъри от 10 до 15-годишна възраст ще се провеждат в дните вторник и четвъртък от 18.30 до 19.30 часа.

Нека заедно да тренираме, да се забавляваме и да осигурим физическата активност, която е толкова важна за нашето здраве и психика. 

Ако сте мислили какво и къде да тренирате – вече има нещо ново в Пловдив – Винг Чун за тинейджъри от 10-15 години.

Елате да пробвате и да усетите тръпката на тренировката с удари, ритници, хвърляния, бой на земя и оръжия!

Няма по-комплексно бойно изкуства, което да ви даде толкова много знания и преживяване!

Нлалагало ли ви се е да се защитавате? Или да защитавате ваши приятели? Ако вашата приятелка е в опастнос? Или вие е окажете в ситуация на неизбежна отбрана…кава ще направите?

Не чакайте нещо да ви се случи, а тренирайте самоотбрана и Винг Чун, нещо, което е доказано и ще ви предпази от различни ситуации и ще ви научи да се контролирате!

Ние имаме дълга традиция на тренировки и обучение на деца, тинейджъри и големи, даже преподаваме и на полиция и специални части.

Така че – елате да видите залата и да тренирате!

Обучението в ЕВТО-България свързано със световните стандарти и е сертифицирана част от световната организация и Европейската Винг Чун Организация.

Преподаването е системно, отговаря се на зададените въпроси от учениците, съобразяваме се с нивото на всички, спазват се всички правила на модерната методика на обучение.

За една година вие ще можете да владеете тялото си, ударите с ръце и крака, да имате основен набор от техники, да усещата силата на противника и да можете да реагирате адекватно.

На втората година ще можете да контролирате себе си и противника, да се отбранявате срещу оръжия и срещу много противници.

Третата година ще ви подготвим за по-високите нива на координация, умения и реакция под стрес.

Винг Чун тренировки за тийнейджъри от 10 до 15 годишна възраст

ЕВТО БЪЛГАРИЯ

Тийн Винг Чун