Тинейджъри тренират Винг Чун в Пловдив

22/03/2021

Тийн Винг Чун Пловдив

Винг Чун е уникална система, която може да даде на съвременните тинейджъри сила, увереност и фокус. Учениците от различни училища в Пловдив имат уникалния шанс да тренират Винг Чун и Самоотбрана в Пловдивската Академия по бойни изкуства на главната улица, преди пешеходния мост, ул. Райк Даскалов 72, ет 3.

Ние сме организирали специални часове и отделен инструктор само за тийн групата ни всеки вторник и четвъртък от 18.30-19.30 часа.

Винг Чун ще ви даде сила, но не каква да е, а динамична сила, възможност за бърза реакция и промяна в дадена ситуация. Също така ще ви научи на концентрация, да внимавате какво се случва около вас, и ако има проблем, вие да го решите максимално бързо без усложнения.

Също така Винг Чун ще ви научи и на ясна и фокусирана мисъл по време на срес, защото обикновено човек блокира тогава, но вие ще можете да държите контрола на ситуацията в свои ръце.

Как се постига всичко това?

Лесно и не съвсем…защото ако идвате редовно на тренировки, вие ще научите основите, но ако успявате да тренирате със себе си всеки ден по 30 минути сутрин и 30 минути вечер, вие ще можете да направите движенията част от себе си, ще овладеете тялото си и ще придобиете увереност в действията си.

Бойното изкуство дава повече, отколкото се вижда, защото променя вашето тяло, вашата мисъл, вашата увереност.

Затова…не чакайте нещо да се случи, а елате и се запишете да тренирате Винг Чен в нашите тийн групи!

тийн винг чун пловдив

Всички от 10-15 години могат да дойдат и да пробват за няколко седмици как им се отразяват тренировките и как това ще повлияе на тяхното усещане през деня и даже в училище.

Също така в залата ще научите уникални източни методи за фокус, концентрация и трикове за запазване на самообладание при екстремни ситуации.

тийн в пловдив

Тръпката си сзаслужава!

Елате в залата ни в Пловдив с приятели!