Национална Асоциация на Бойните Спортове, Boec.bg и телевизия Bulgaria on Air раздадоха годишните награди за 2021

22/12/2021

19 декември 2021

На стилна и блестяща церемония Националната асоциация на бойните спортове (НАБС) отличи най-добрите в бойните спортове за 2021 година на четвъртите годишни награди “Златен пояс” 2021.

Най-добрите спортисти и треньори получиха специални плакети и грамоти по време на голямата церемония.

Тя се проведе в телевизионен формат и се излъчи на живо по една от големите национални телевизии Bulgaria ON AIR, както и онлайн на нашата фейсбук страница и на Boec.bg.

Едни от най-големите имена в българските бойни спортове – братята Кубрат и Тервел Пулеви, Армен Назарян и Стоян Саладинов, връчиха големите статуетки на победителите.

 

Българска федерация по Ушу определи за:

Най-добър спортист при мъжете за 2021г. Димитър Тончев – Републикански шампион по Тайдзицюан, стил Ян-форма и форма със сабя, медалист от националните първенства по Винг Чун и Бутащи ръце

 

Най-добър спортист при жените за 2021г. Афалина Рариво – Републиканска шампионка по Тайдзицюан, стил Ян-форма и форма със сабя

 

Най-добър треньор за 2021г. Станислав Багалев – треньор на Димитър Тончев и Афалина Рериво

 

Наградите „Златен пояс“ 2021 се проведоха за четвърта поредна година от Националната асоциация на бойните спортове в България, с председател шихан Иво Каменов.

Асоциацията е учредена през 2015 година, за да подпомогне, подкрепи и популяризира бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са федерациите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска борба.

Честито на всички победители и благодарим на всички, които ни уважиха!

Желаем на всички още по-големи успехи през следващата 2022-а година!