Интензивен, тренировъчен и изпитен семинар в Пловдивската ВингЧун Академия на ЕВТО-България

13/03/2023

Пролетният интензивен, тренировъчен и изпитен семинар в Пловдивската ВингЧун Академия на ЕВТО-България събра трениращи от София, Пловдив, Стара Загора и Габрово, които участваха в различните тренировъчни теми – форма, основи, далечна дистанция, средна дистанция и усет, реакция и атака, оръжия и защита срещу тояга и нож.

WingTsun seminar Plovdiv 2023

Майстор Багалев, който е и главен изпитващ за страната, оформи няколко групи по степени и с подкрепата на високите степени, които се включиха с внимание към всеки трениращ, се създаде уникална атмосфера на Фокус на тренировката и обръщане на внимание на всеки трениращ в неговото ниво.

Винг Чун Форма в Пловдив деца и тийн самоотбрана

Dimitar Tonchev даде ясни насоки на тинейджърската група, Красимир Колев помагаше на начинаещите, а Росен Бизеров даде насоки на средно напредналите, докато майстор Багалев даваше упражнения на всяка една от групите, като помагаше на всички да усетят и разберат не само външната форма на движенията, а и вътрешната структура и усета, които често стоят скрити.

оръжия и защита

Тренировката с внимание и търпение дава възможност Умението да се прояви. Това е процес на ясна цел, методика и постоянство, която ни променя по Пътя към ВингЧун.